Les princeses ja no són el que eren


Alguns contes d'abans ja no captiven a moltes dones d'ara.
La princesa clàssica era meitat glamurosa i meitat ventafocs;  volia agradar sempre, posava els altres al davant per servir-los, pensava que sola defalliria i somiava en l'amor romàntic amb la promesa que un  príncep la salvaria per sempre dels dracs.

Les dones d'avui som diverses i moltes ens fem preguntes. Hem obert nous camins; triem el que serveix i el que no dels camins antics i lluitem per trobar la nostra identitat en un món de vegades exigent en el que la llibertat de  la presa de decisions és alhora art i neguit entre les lleialtats als rols apresos  i la recerca del que volem ser. 

El nou món més habitable sumarà el que dones i homes aporten a la vida.
Nous contes contats , personatges en evolució que més enllà dels arquetips, s'aproparan per comprendre , respectar i conservar el millor de cadascú.


Transcric una cita de la psicòloga Mauren Murdock, "Ser mujer, un viaje heroico",

"Les dones viuen un viatge de recerca ..."
"És un viatge interior molt important en el que  el punt d'arribada és una persona equilibrada, totalment integrada i complerta....I com la majoria dels viatges no és fàcil, no té senyals definits ni guies turístics...No hi ha camins rectes. És un viatge rarament validat pel món exterior que, de fet, de vegades el saboteja i l'interfereix".



Imatge Eva Soley Riera

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Amor , el origen

Què ens mou?

Lo esencial